Febrig liten kille.

Jag och Nicklas blev lite tagna på sängen idag då vi upptäckte att Adam hade feber.

Han vaknade ju pigg och glad imorse. Jag tyckte han kändes lite varm när vi gick och lade oss i sängen för förmiddagsluren. Men jag tänkte inte så mycket mer på det, han vilade en och en halv timme och vaknade igen efter 12 och åt lunch. Aptiten var som vanligt, han åt duktigt både vid frukost och lunch.
Vi skulle få besök vid 14-tiden så jag höll på att stöka med fikat när Nicklas som satt och höll i Adam också reagerade på att han kändes varm. Han tog tempen och då hade han då 39,1. Bara sådär! 

Vi gav honom lite flytande Ipren och sedan slurkade han i sig massor med pärondryck. Somnade en stund på soffan. Det blev förstås så att vi ringde och ställde in fikat med våra kompisar eftersom deras son var lite snuvig också. Lika bra att ta det säkra före det osäkra! 

Han ligger och sover nu sedan snart två timmar tillbaka. Får se om han vaknar för att äta lite kvällsvälling, förmodligen behöver han sova. Frågan är väl om han kommer att sova inatt?! Det har varit lite si och så de senaste kvällarna. Han har sovit lite oroligt, vaknat till och varit ledsen.

Jag undrar om det är den där “3-dagars febern” som spökar nu.. Han har ju inga andra symptom. Är varken snuvig eller hostig så vanlig förkylning är det då inte.
Hoppas att febern ger med sig snabbt. Vi har ju redan haft en rejäl släng av förkylning här hemma. Känns som att vi just hade återhämtat oss sedan förra gången!
Å att det skulle vara tänder på gång har vi ju väntat länge på men då hörde vi idag att det där med feber i samband med tandsprickning är en myt.

Ni som har barn som fått sina tänder, märkte ni att det var på gång och i såna fall på vilket sätt? 

Igår var lilleman supernöjd då vi var och handlade på ICA Maxi. Det var andra gången som han fick åka sittandes i en vanlig vagn istället för en sån där med baby-liggdel. Det blir så mycket mer spännande då man får sitta upprätt och titta på alla människor runt omkring! 🙂
Obs! Premiär för vårjackan var det också, köpt av pappa Nicklas på Lindex! Så fin! 🙂

 

Foto: Privat, får ej kopieras!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s