Chillin.

Senaste dagarna har vi mest bara chillat. Större delen av helgen spenderades ute i Nicklas föräldrars stuga. Det har flygits radiostyrd helium Nemo, vilken Adam var väldigt vaksam mot. Först tyckte han den var riktigt läskig. Men efter en stund så blev han mer och mer nyfiken, höll sig dock på ett visst avstånd och gärna i närheten av någon som kunde hålla honom när fisken passerade i luften. Cool firre!

Igår tog vi oss iväg ut på premiärturen med den nya vagnen vi köpte i fredags.
Det är en Carena Sulky Lieback Lux, köpt på Barnens Hus för 699:- Bra pris för en enkel vagn som denna. Lätt att fälla ihop och lägga in i bilen då man ska någonstans. Det är också praktiskt att man kan ha den ihopfälld i hallen. Den tar ju ingen plats alls jämfört med storeklumpen! Följde även med en fotsack till.
Eftersom vi ville ha vagnen omedelbums så blev det den grå visningsvagnen, det fanns en blå kvar i lager också men det kändes smidigare att ta denna som var färdigmonterad! Annars hade jag gärna tagit en röd eller grön. Men grå duger gott och väl. Det blir minst skitsamt så. 

Adam sov som en prins i vagnen. Vi hann med ett kort stopp på Dollarstore där vi fyndade lite småplock. Blev en glass också på hemvägen. Nom nom!

Igårkväll åt vi supermaskig smörgåstårta i stugan. Senare på kvällen såg jag och Nicklas den amerikanska versionen av “Låt den rätte komma in”. Den var bra, men ganska lik originalet.

Idag var det tänkt att vi skulle rensa och städa här hemma men det stannade upp ganska fort. Vi fick besök dessutom av Nicklas morbror med familj. Nicklas fick försenad födelsedagspresent och Adam fick paket av Nicklas lilla kusin Emma (En jättesöt nalletavla och så en nalle som var himla mjuk och gosig) Det var himla gulligt gjort av Emma, hon hade köpt presenterna för sina egna pengar!

Imorgon blir det också att chilla tror jag. Fortsätta rensa lite, jag ska se om jag hinner med att plantera om blommorna. Å sen skulle vi ha bytt till sommardäck och städat bilen invändigt. Vi försökte boka en besiktningstid idag, tänkte att vi skulle passa på i veckan då vi är på hemmaplan. Tji fick vi. Nästa lediga tid var 31 aug. WHAT!? Man kan nästan inte tro att det är sant. Verkligen ett skämt. Vi fick lite panik och tänkte på förra årets missöde då vi fick körförbud en vecka i juli på grund av att vi inte hann få en tid för ombesiktning innan sista datum. Helt värdelöst må jag säga.
Nu ska vi försöka boka in en tid i Umeå istället. Hoppas det finns nån.

Ikväll då? Det är ju valborgsafton men vi är inga majbrasetyper så vi håller oss hemma. Vi lyxade till det med tacos tilll middag. Adam sover sedan en stund tillbaka, han har haft en lång dag idag (blev ingen vila) så han knoppade in direkt efter vällingen.
Nu är det filmtime igen. En vampyrfilm som heter “Daybreakers”.
Jag hoppas den inte är to much. Jag är lite känslig för läskiga filmer, konstigt nog så har jag bara blivt skrajsnare med åren, hehe.

Ha en skön valborg!
Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s