Rosenrasande.

Frissan – Check!

Fika med pappa, mamma och Moa – Check!

Promenad med Lotta – Failure.

Tjurig lilleman fick ett vansinnesutbrott som hördes över hela stan. Han var så in i baljan arg på mamman så han blev alldeles illröd i ansiktet. Mamman fick vackert vända om och gå tillbaka hemåt. Väl hemma sov arga-lillemannen djupt i vagnen.
Han ligger där fortfarande och andas hest efter utbrottet. Vad som föranledde utbrottet har jag föga aning om. Dåligt med sömn? Tänder på G? Eller var det detta plötsliga obehag för att sitta eller ligga ner som gjorde att han kände att han var tvungen att sätta ner lillfoten och protestera. Man vet nästan aldrig vad det beror på. Tänderna har jag nästan slutat undra över dem verkar aldrig vilja dyka upp.

Jajja, förhoppningsvis så är det en glad lilleman som vaknar om en stund. För då ska vi packa ihop lite grejjer och åka iväg ut till stugan och hälsa på.
Vädret är fortfarande lite halvtaskigt så jag skiter helt och hållet i att göra några större ansträngningar. Det får bli när det blir helt enkelt.

I onsdags var det minsann andra ljud i skällan, då var det en superglad lilleman som satt i bilstolen redo för en tripp hemåt…

Advertisements

2 thoughts on “Rosenrasande.

  1. Näe, inte ett enda risgryn än! 🙂 Vi väntar och väntar.. BVC-sköterskan sade att det kan dröja över året innan han får tänder så det är väl bara att fortsätta vänta! Dem säger att ju längre det dröjer desto starkare är tänderna när dem väl ploppar ut 🙂
    Du får tänka att det är bra för dina bröst då du ammar än 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s