Go-mo-oooooor-gon!

Väckaren (Lilleman) gick igång klockan 4 imorse. Vi kämpade ända tills klockan 6 med att försöka få honom att somna om men det var hopplöst. The kid is still going strong.
Till slut var måttet rågat och jag norpade med mig rackarungen och klev upp.
Ibland får man bara se sig besegrad och förtränga tanken på hur skönt det skulle vara att få svepa täcket om sig och somna om… och sova ända tillls… 8 eller så.
Bara några få timmar till skulle gjort susen men nu får det duga så här. Eftersom pappan fick sovmorgon så tänker jag lämna över sedan då han vaknar.
Vi har slagit läger i vardagsrummet där leksakslådan står så Adam har fullt upp med att spana in alla nygamla leksaker som helt plötsligt blivit väldigt intressanta.

Han har blivit väldigt duktig på att sysselsätta sig själv. Sitter långa stunder och plockar med leksakerna. Han håller på mycket med att plocka ur och lägga tillbaka i lådor. Tränar på att lyfta olika saker och gömma dem.
Pekböckerna har han faktiskt börjat bläddra  och titta i. Kul!

Nåt som inte är lika kul är att han börjat fäkta med armarna i ansiktet på både mig och Nicklas. Å han skrattar när man säger åt honom. Om jag försöker låta bestämd så är det ännu roligare. Det är inte så kul att få en smäll i ansiktet när man ligger och ska få honom att sova eller på morgonen när vi vanligtvis brukar ligga och dra oss och mysa.
Han har så svårt att sitta still också. Enda lugna stunden på dagen är ju när han ska vila, han har inte direkt tid att sitta och mysa i knäet som tidigare..

Men sen har han ju sina extremt charmiga stunder också. Som när jag ber om att få en puss och han böjer sig framåt med öppen mun, haha! *smack* 
Ibland får man passa huvudet så det inte blir en krock eftersom han brukar göra som en störtdykning mot mammas mun. Haha. Sötnos.

Tur att dem goda stunderna alltid väger över dem mindre bra. För det gör faktiskt att man orkar med såna här långa dagar också. Som startar kl 4 på morgonen 😉

Nu är det dags för lite morgongröt 🙂 Å sen förhoppningsvis sängen igen…

Bild från förra året då Adam bara var några månader.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s