Bildbomb.

Hey!

Idag har jag klarat mig igenom ett besök hos frissan helt utan att skämma ut mig med hostattacker. Pjuuh! Drog en lättnadens suck när jag sen gick därifrån.
Kanske medicinen börjat göra sitt ändå? Trots den kämpiga natten som var. Jag har dock hostat en hel del här hemma sedan jag kom tillbaka så än är det då inte över.

Här är en bild från i lördags då vi hade varit på bröllop.


Nu är håret lite kortare igen och lättare att fixa till!

Lilleman har fått tillbaka aptiten och äter som om det inte finns nåt stopp i magen. Han har hunnit testa lite nytt hemlagat. Idag blev det en lasagne med linsfärsröra och gröna ärtor som även jag och Nicklas åt. I våran form tillsattes lite salt och extra kryddor.

Till mellis klämde han i sig både en fruktsallad med kiwi- och bananbitar plus en halv polarbröd-macka med smör och paprikaost. Yum yum såg det ut som! 🙂

Efter Adam hade vilat färdigt och fikat mellis blev det en promenad med vagnen hela familjen. Vi gick en sväng till Dollarstore där vi köpte oss varsin glass. Stannade till vid flottareminnet vid bron för att äta upp glassen i solen.


Bilderna är privata och får ej kopieras!

Nu ska jag gå och lägga lilleman och sedan blir det en sen middag (ärtsoppa deluxe (utan fläsk förstås) framför tv:n och ett avsnitt av Game of Thrones! 🙂

Önskar er alla en skön tisdagkväll. Kramar!

Advertisements

One thought on “Bildbomb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s