Dåligt med sömn.

Å dessa tidiga morgnar! :S

Klockan 03:30 vaknade killarna av min hosta åter igen. Jag bestämde mig för att kliva upp och dricka te. Gjorde i ordning välling till Adam, det verkar som att han somnat om igen.
Jag får smyga isäng sedan när jag kurerat halsen färdigt. Han har verkligen sovit dåligt de senaste två nätterna. Ingen vila alls på dagen så sen har han varit super lättväckt sedan på kvällen.
Kanske några nya tänder som spökar? Eller värmen? Eller begynnande förkylning… who knows.

Igår berodde det nog mest på värmen, vi åkte ju ut till stugan vid lunchtid. Försökte få honom att vila i vagnen under dagen och eftermiddagen men det var hopplöst. Det var förstås både varmt och myggigt! 
Det riktigt svärmar av mygg och knort så fort man vistas ute. Synd att man inte ska kunna njuta ordentligt av det fina vädret! :/ Men vi försökte göra det bästa av situationen i alla fall.
Adam fick plaska i vattnet nere vid stranden och det tyckte han var jättskoj! Lägger upp bilder på det sedan då det var Nicklas som fotade. Det blev förstås bara en kort plaskstund för att svalka av sig då vattnet inte är supervarmt direkt. Farmor och farfar blåste upp Adams pool och fyllde upp den med vatten så vi får se om det blir bad i den idag.
Enligt väderprognosen så blir det molnigt och eventuellt regn men värmen verkar ska hålla i sig idag också.

Så här glad var lilleman ♥ när vi skulle åka ut till stugan igår…

Lika glad var han när vi åkte hem på kvällen runt 23-tiden. Han hade då sovit sedan 19-tiden så vi hade egentligen tänkt stanna men när han då vaknade senare och verkade ganska pigg så bestämde vi oss för att åka hem och sova i våra egna sängar. Tur var nog det med min hosta. Vi hade i alla fall haft en mysig kväll. Åt grillat till middag och supergod efterrätt med färska jordgubbar, glass, hardtopping och hasselnötskross 🙂 Hann även se två avsnitt av “The walking dead” (igen) första säsongen med Nicklas föräldrar.

♥ Efterrätt ♥

På väg hem..


Bilderna är privata och får ej kopieras!

Overallen han har på sig köpte jag på Lindex förra veckan. Superfin heldress för småttingar! (Bild lånad från Lindex)

Lindex Shop Online - Overall

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s