Planer för nästa vecka och tapetfunderingar.

Godmorgon!
Det  har börjat bli en vana det här att kliva upp i ottan och dricka te för att sedan gå och lägga sig igen. Det är skönt i alla fall att jag bara vaknar på morgonen på grund av hostan! Bättre har det absolut blivit och det är nog tack vare medicinen jag börjat med.

Idag blir det nog en lugn dag. Jag och Lotta ska ut och promenera en sväng före lunch. Var evigheter sedan vi hade tid att ses och tjattra så en promenad på det blir toppen.
Kanske blir det regnkläderna på, verkar genommulet idag. Ganska skönt med en mellandag då vi varit bortskämda med fint väder hela veckan.
Däremot hoppas jag att solen är tillbaka innan onsdag för då ska vi på djurparken med Lille F och hans mamma o pappa. Kul att dem kommer till Lycksele! Vi har verkligen saknat dem!

På torsdag kommer Nicklas kusin som ska stanna här tills på söndag. Han träffar vi inte så ofta så det blir trevligt. Till helgen vankas ännu ett djurparksbesök då även Nicklas moster och kusins tjej med barn ansluter.

Lördag ska vi till Åsele på marknad så då är i princip hela slutet av nästa vecka fullbokad.

Jag ska ta mig tid att hälsa på farmor också någon dag, var så länge sedan. Hon ville bjuda på våfflor! 🙂

Kul att det händer lite på semestern. Första veckan blev ju lite snopen med förkylningar å sånt. Men nu börjar vi äntligen friskna till och känna oss lite bättre!
Till veckan skulle vi även ha tagit och bestämt oss för några tapeter till lillemans rum så vi kan börja med det någon gång.
Vi hade hemma några pärmar att titta i men än så länge har vi inte hittat något som passar..

Jag skulle vilja ha en fin fondvägg med djur-motiv. Gärna i ljusa, inte för skrikiga färger. Med lite retro-känsla. Typ som denna…

Tapet, Midbec – What a hoot (bild från google)

Eller så tapetserar man väggen i en neutral färg och köper väggdekaler som man kan flytta omkring som man vill. Dessa till exempel:

Bilder lånade från babyfrog.se

Tips på fina barntapeter mottages gärna! 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s