Segstartad mamma.

Oh boy! Idag är det en trött mamma som inte riktigt kommit igång än. Blev ännu en natts dålig sömn. Lilleman vaknade 01:30 och var ledsen. Blev ett blöjbyte och lite att dricka för oss båda (vatten)  Efter att ha halvdåsat i sängen i två timmar så sov äntligen grabben så jag kunde lyfta över honom till spjälsängen igen. Fastän vi sov till 9 imorse så känner jag mig inte pigg. Adam däremot har energi för tio ungar och går på som ett ånglok.
Soffan är favoriten just nu och jag har full sjå med att hålla koll så han inte får för sig att hoppa eller rulla över kanten. Han har noll kontroll över var soffkanten slutar. Får till och med för sig att luta sig bakåt ibland och bara sätta ner rumpan var som. Alltså i luften.
Oj oj oj. Idag är det en sån där hjärtat-i-halsgropen-dag där inga förmaningar eller förbud hjälper.
Imorgon blir det nog ÖF så  han får leka av sig ordentligt. Men idag har jag ingen aning om vad vi ska hitta på. Blir nog lite lunch och en promenad till någon lekpark. Solen lyser för omväxlings skull så det gäller väl att passa på. En spark i baken hade suttit fint. Gäsp.

Bilder från igårkväll…Adam älskar att sitta och röra runt i skålar. Därför har har en hel del köksredskap i leksakshyllan. Blivande kock eller bagare kanske? 🙂


  Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s