1:a oktober.

Det finns några få men viktiga datum som jag aldrig någonsin kommer glömma bort. Den 1:a oktober är ett väldigt viktigt sådant! Det är nu två år sedan vi fick veta att vi väntade en mini♥. Hur kan tiden gå så fort?! 🙂

För övrigt så gillar jag oktober-månad. Två fina typer som vi tycker om väldigt mycket fyller år i oktober, först ut är svärmor och sedan pappa 🙂 
Löven är fortfarande kvar på träden, snön har inte kommit än. Det är kallt och klart och allt skiftar i rött, gult och oranget. Ganska härligt! 😀

Dagen som sådan har förflutit enligt följande:

07:30 Väckaren ringer för Nicklas som ska åka till Umeå igen. Matklockan ringer samtidigt för en liten grabb som fort kvicknar till i sängen! Vi ligger dock kvar i sängen och drar oss en stund hela familjen. Mysigt!

08:15 Adam äter gröt, en ny variant med äpplebitar och yoghurt i. Den går ner utan minsta lilla söl. Ombyte förnöjer kan vi konstatera. Pappa vinkar hejdå. Nu kommer han inte hem förrän på lördagkväll då han tentat färdigt. 6 dagar!

08:45 Badtime för lilleman. Han älskar´t. Blir inte ens sur när mamma spolar vatten över huvudet. Skönt!

09:10 Sonen påklädd och redo för dagens äventyr. Mamman tar en paus i soffan medans sonen är allt annat än lugn. Han har nu listat ut hur man klättrar upp på tv-bänken.. Illa kvickt möblerar mamman om så det inte finns något att klättra på.
Vi chillar en stund och lyssnar på Babblarna och sedan ser vi även lite Teletubbies!

09:45 Lotta ringer och vi babblar ikapp helgens händelser. Adam har fullt upp med att klättra upp och ner i soffan. Efter en lång pratstund börjar det kurra i magen.

10:45 Lunch. Rester från gårdagens goda grekiska quornfiléer. Se länk till recept i föregående inlägg. Himmelskt gott! Adam fuskäter och kastar hälften på golvet. Han får ändå en satsumas till efterrätt som han trycker i sig inom loppet av (typ) 30 sekunder! Seriöst. Han skulle kunna vara med i en fruktätar-tävling, haha.
Annat är det för pappa Nicklas som ringer vid 11:30-snåret. Han håller just på att röra ihop en snabbpulver-bolognese till lunch. Stackars! Får försöka ta igen det till helgen med en god middag på lördagkväll!

12:00 Nu är vi färdiglunchade och halva dagen har redan gått! Blir en vilostund på det här tror jag och sedan ska vi fika mellis och gå till lekparken!

Ha en skön måndag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s