Mysfredag.

Photo 2013-08-30 17 27 50

Jag och Adam har just ätit middag. Det blev hemmapizza för att fira in helgen. Fast för att göra det hela lite smidigare så köpte vi ett pizzakit. Nu har jag knäppt igång Cars 2 som var önskemålet för kvällens filmvisning 😉 Vi passerade ju förstå glassdisken just innan kassan då vi var och handlade så jag köpte ett paket med Carte d’or Blåbär- och vaniljsmak. Adam var så ivrig när vi kom hem att packa ur kassarna och följa ner till källaren med glassen och sedan hetsåt han i sig pizzan så att han säkert skulle få glass men nu när jag väl dukat fram den framför tv:n så har han inte ens rört den.  Han är så inne i handlingen. Tänk att samma film kan vara lika spännande varenda gång man ser den 🙂

Vi fick oväntat besök idag. Pappa och mamma kom och plingade på dörren, och bara en stund senare så plingade det på igen. Det var min mormor och moster som tänkte se om vi var hemma. Jätteroligt att dom hann träffa både Adam (som var ledig idag) och Alicia. Jag gjorde i ordning lite kaffe och Adam som just hade vaknat från vilan fikade med oss. Moster Vanja hade köpt en jättefin Alfons t-shirt till Adam och lillan fick en body med Millan-tryck. När de sen åkte tog vi en promenad till Coop och handlade lite fredagsmat.

I övrigt så har vi inte gjort så mycket alls. Startade morgonen strax efter 06, Adam var väldigt bestämd med att vi skulle kliva upp och äta frukost så det var bara att gnugga ögonen och “kive upp”.

Han var inte så himla pigg som han först ville påskina. Efter frukosten var han och hämtade sina kuddar som han lade i en hög på hallgolvet. Han lade sig där och lekte med sina bilar. Sedan började han säga att han var trött så då fick han hämta tutten och gå i säng igen. Han somnade aldrig men han låg nog en timme i sängen och bara var. Han sov lunchvila som vanligt så han var väl bara extra trött.

Photo 2013-08-30 09 18 36

Photo 2013-08-30 09 00 42

Photo 2013-08-30 09 19 54

Adam lyckades locka fram ett gulligt lite skratt från lillasyster idag. Hon blev jätteglad när han kom och snackade med henne! 😀

Nu verkar det som att lillan vill ha mat också. Ha en skön fredagkväll!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s