Planer för julbak.

Saffransbullar med vit choklad, Dajmbiskvier, och Pepparkaksfudge eller kanske Mintkrokantfudge har jag tänkt testa att göra i år. Jag gör jämt bullar, tycker de blir godast men i år ska jag nog göra några lussekatter med russin i till Adam också.  Farmor Karin och faster Nina bjöd på nybakade bullar i helgen och då var Adam och tjyvade russinen från bullarna.
Ingredienserna till bullarna har jag redan handlat så nu gäller det bara att få lite tid över någon kväll eller tidig morgon.
Jag älskar biskvier! Men det är ju lite pillrigt, tänkte att jag ska göra dem lite mindre så att de inte blir för mäktiga och så var det den där fudgen.. Mmm! Gottigotti, hoppas jag! ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s